Facebook Pixel

Dåser

Dåser i metal til småkager

Med en dåse i metal kan du nemt opbevare tørre madvarer i køkkenet. Det kan for eksempel være småkager, som du har købt eller bagt selv. Dåsen sørger for at holde lys og luft ude, så indholdet ikke bliver påvirket af elementerne og holder længere. Især omkring jul, kan du finde et hav af kagedåser med julemotiver.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Praktiske dåser til andet opbevaring

Selvom kagedåser er det mest almindelige, kan du også få dåser til andet. Det kan for eksempel være til løs te, kaffepulver og andre ingredienser der bruges til bagning og madlavning. Du kan finde mange forskellige designs og diverse størrelser.

 

Men ultimativt, er der ingen regler for hvad kan opbevares i hvad. Det er dog vigtigt at have i mente, at våde ingredienser kan påvirke metal med tid. Det er derfor ikke den optimale løsning til den slags. I stedet kan krydderier, mel og havregryn for eksempel ligge længe i mørke og lufttætte beholdere uden at blive dårlige. Du kan derved nemt have flere forskellige dåser stående på køkkenbordet eller i skabet uden at bekymre dig om holdbarheden.

 

Mangler du flasker eller dunke til våde ingredienser, kan du under Køkkenopbevaring finde flere forskellige produkter som kan passe til dit behov.