Facebook Pixel

Dejskrabere

Smarte dejskrabere til bageprojekterne

Brug en dejskraber til at få dej eller kageblanding ud af røreskålen. Du kan også bruge den til at sprede blandingen jævnt ud i en kageform. Dejskrabere er en smart opfindelse da du nemt og uden for meget griseri kan få alt ud af skålen. De kommer i forskellige afskygninger, se udvalget herunder.

8 varer

pr. side
Faldende orden

8 varer

pr. side
Faldende orden

Dejskrabere i forskellige designs

Dejskrabere kan se meget forskellige ud og være lavet i plast eller silikone. De kan enten være udstyret med et håndtag eller bare være selve skrabehovedet. Ens for hovederne er at de er relative fleksible så de kan følge skålens form.

 

Hos Amager Isenkram kan du blandt andet finde den simple version, som i og for sig bare er et kraftigt stykke plast, der på den ene side er formet som en halvmåne. Dejskraberen fra Westmark holder du i hånden uden håndtag, men den er stadig utrolig nemt at styre. Du kan derudover komme i besiddelse af en anden dejskraber fra Funktion, der har et håndtag i bøg. Hovedet i silikone gør det nemt at få det hele med, når skålen eller fadet skal skrabes.

 

Mangler du også en ny eller større røreskål, kan du også finde det i webshoppen. Du skal bare tage et kig på vores bageartikler, og finde den størrelse og farve som du kan lide.