Facebook Pixel

Dekoration

Dekorationer i hjemmet

Dekoration kan indebære mange ting. Det kan være hjemmet der skal pyntes op eller bordet der skal dækkes op til fest. Det kan også dreje sig om de ting man bruger til dekoration, hvilket kan spænde fra duge og bakker til figurer og pyntesten. Du kan se et udvalg af dekorationsting herunder. 

5 varer

pr. side
Faldende orden

5 varer

pr. side
Faldende orden

Gør brug af dekoration til borddækningen

Skal bordet dekoreres til fest eller højtid, kan du nemt med et stort udvalg af dekorationsting sørge for at det stråler med personlighed. Du kan køre temaer i farver eller materiale, eller noget helt tredje. Det er helt op til dig.

 

Hos Amager Isenkram har vi blandet en masse produkter, som du kan bruge til dekoration. Det er blandt andet forskellige størrelser dekorationsbakker, pyntesten i flere farver og keramiske figurer. Du kan også få fingrene i et fad i skifer, der måler 20 x 20 cm. Det pynter ret godt under juledekorationer eller bloklys, som du har tændt til at skabe lidt stemning. Du kan også bruge pyntestenene til at dække fadet, så man får en fornemmelse for lidt udendørs som du har taget ind på bordet.

 

Skal der mere på bordet, kan du finde det under Borddækning. Det kan for eksempel være duge, servietter eller vaser. Tag et kig og find noget der passer ind i din stil.