Facebook Pixel

Dekorationsbelysning

Dekorativ Belysning

Her på siden har vi samlet de lys som har en helt unik funktion, eller passer til en helt unik situation. Du kan finde alt fra den klassiske 90’er Lavalampe til en effektiv og kraftig arbejdslampe på 400 watt til lanterne med LED lys, som skaber en fantastisk stemning i en mørk stue eller soveværelse.

18 varer

pr. side
Faldende orden

18 varer

pr. side
Faldende orden

Dekorationsbelysning er prikken over i’et

De fleste af os har en lampe som nok står tændt mere end den egentlig burde, men den skaber bare den helt korrekte stemning. Hvis du var barn i 90’erne, så vil du mindes de klassiske lavalamper som man kunne stirre på i timevis, og som var det mest interessante i verdenen, hvilket er netop det vi forbinder med dekorationsbelysning.

Har du brug for at skabe den rigtige stemning til når du vågner op lørdag morgen, og ikke skal på arbejde? Prøv vores LED Kuppel, som producerer et varmt lys der lyser rummet op, men som ikke vækker dig fra den fantastiske morgen trance, som man næsten kun kan opnå lørdag morgen og i ferierne. 

 

Vi har også mere traditionelle dekorationslys, såsom Lyskugler på spyd der gør sig genialt udendørs i de mørke vintermåneder, hvor alt ekstra hygge og stemning er kærkomment.