Facebook Pixel

Dørstoppere

Dørstopper til hjemmet

En dørstopper kan hjælpe dig mod smækkende døre, når du lufter ud i hjemmet, da dørene ofte bliver lidt ekstra livlige. En dørstopper kan også være god, hvis en dør automatisk lukker, men du gerne vil holde den åben. Gå på jagt i vores udvalg af dørstoppere her hos Amager Isenkram.

5 varer

pr. side
Faldende orden

5 varer

pr. side
Faldende orden

Dørstoppere i alle mulige udformninger

Vi kender alle til problemet med døre, der ikke altid opfører sig pænt, når der er gennemtræk i hjemmet. Derfor er dørstoppere gode at have i hjemmet, særligt når man lufter ud. De sørger for, at døren ikke smækker i. En stopper til væggen kan også sørge for, at du ikke åbner døren for bredt og slår håndtaget ind i væggen, hvilket kan lave et mærke.

Der findes efterhånden mange forskellige udformninger af dørstoppere. Der er de helt simple og klassiske stoppere, der gør deres job. Og så er der mærker, hvor de har gjort lidt mere ud af designet. Nogle mærker har blandt andet produceret dyr i stof og læder, hvor bunden er fyldt med ris, tørret bønner eller noget tredje, der kan give god vægt til dyret. På den måde kan dørens vægt ikke vælte dyret når der er træk. Vi fører for eksempel en sød hund fra Dacore, som fungerer som en stopper.

Hos Amager Isenkram kan du også købe en dørstopper fra mærket Day. De er fremstillet i rustfrit stål og har gummiringe på siden, hvilket beskytter døren mod hårde slag. Du kan vælge mellem tre farver: grøn, blå og lyserød. Produktet kan på nuværende tidspunkt kun købes og afhentes i en af de tre fysiske butikker.