Facebook Pixel

Dørstopper til hjemmet

En dørstopper kan afhjælpe dig med smækkende døre når du lufter ud. I perioden er døre lidt ekstra livlige og kan finde på at smække i. Men en stopper kan også være god, hvis du vil holde en dør åben som normalt automatisk lukker. Se hvilken slags dørstoppere vi gemmer på her hos Amager Isenkram.

6 varer

pr. side
Faldende orden

6 varer

pr. side
Faldende orden

Dørstoppere i alle mulige udformninger

Vi kender alle til problemet med døre som ikke altid opfører sig normalt når der er træk i hjemmet. Derfor er dørstoppere gode at have i hjemmet, særligt når man lufter ud. De sørger for at døren ikke smækker i. En stopper til væggen kan også sørge for at du ikke åbner døren for bredt og rammer håndtaget ind i væggen som kan lave et mærke.

Der findes efterhånden mange forskellige udformninger af dørstoppere. Der er de helt simple og klassiske stoppere, som går deres job. Og så er der mærker, hvor de har gjort lidt mere ud af designet. Nogle mærker har blandt andet lavet dyr i stof og læder, hvor bunden er fyldt med ris, tørret bønner eller noget tredje som kan give god vægt til dyret. På den måde kan dørens vægt ikke vælte dyret når der er træk. Vi fører for eksempel en sød hund fra Dacore, som fungerer som en stopper.

Hos Amager Isenkram kan du også købe en dørstopper fra mærket Day. De er lavet i rustfrit stål og bærer gummiringe for at beskytte døren mod hårde slag. Du kan vælge mellem tre farver: grøn, blå og lyserød. Produktet kan på nuværende tidspunkt kun købes og afhentes i en af de tre fysiske butikker.