Facebook Pixel

Drikkedunke

Uundværlige drikkedunke til dig og familien

En drikkedunk er et vigtigt hjælpemiddel til at få vand i systemet når du ikke er hjemme. Det er et smart to-go redskab, hvor du fylder dunken hjemmefra med vand, saft eller noget tredje, og har med dig om du skal i træningscentret eller en tur på stranden. Men det er ikke kun til dig selv at du skal anskaffe en drikkedunk, det er også dine børn. På den måde kan de have en med i skole og holde sig hydreret i løbet af dagen.

4 varer

pr. side
Faldende orden

4 varer

pr. side
Faldende orden

Drikkedunke i forskellige designs

Når du skal vælge drikkedunke til dig og familien, kan du gøre dig et par overvejelser. De kommer nemlig i rigtig mange afskygninger. Du kan blandt andet vælge mellem dem med skruelåg eller dem med drikketud. Og så er der også materialet og et hav af farver.

 

Til børnene vil det klart give mening at gå med noget farverigt i plastik. Derved kan den ikke gå i stykker i dagligdagens rumlen og tumlen. Og ved at vælge en i farve, kan det hjælpe dit barn at identificere sin egen flaske nemmere. Mangler du noget til dig selv, kan du også gå med en af de farverige dunke. Ellers kan du få en drikkeflaske fra Eva Solo. Den er lækkert designet og har en smart bæresnor så du kan have den med på gåturen eller i træningscentret. Du kan også vælge en udgave, der er lavet i rustfrit stål og kan derfor også holde til varme væsker.

 

Vil du finde en matchende madkasse til dit barns nye drikkedunk, kan du under kategorien Køkkenopbevaring bruge filteret til kun at vise madkasser.