Facebook Pixel

Drinksglas

De rette drinksglas til de rette cocktails

Brug fede drinksglas til at servere de lækreste cocktails i hele byen. Når drinksene skal mikses og alkoholen skal flyde, kan de rette glas virkelig hjælpe med at sætte den rette stemning. For eksempel, en espresso martini ser klart bedst ud i et martiniglas og ikke i et longdrinkglas. Du kan se de forskellige typer af drinksglas i vores store sortiment herunder.

12 varer

pr. side
Faldende orden

12 varer

pr. side
Faldende orden

Lækre drinksglas i forskellige designs

Med de rette drinksglas kan du byde dine gæster på de lækreste drinks. Det kræver nogle gange forskellige typer af glas til at fremhæve de rigtige smage og associationer, for eksempel glas til martinis, gin og tonic, eller longdrinks. Men det giver sig helt sikkert godt ud i sidste ende. Og så skader det ikke, at du ligner en der har styr på de forskellige typer af drinks.

 

Du kan hos Amager Isenkram finde flere modeller indenfor longdrinkglas, martiniglas og gin og tonic glas. Så skal du have gæster, kan du byde på en lækker gin og tonic i disse Luigi Bormioli krystalglas. De har dekorative facetslibninger på selve glasset og en lang robust stilk. Glassene kommer i en pakke af fire og du kan sagtens købe flere pakker, hvis du ofte har mange gæster.

 

Du kan også finde andre former for glas til alkohol hos os. Så hvis du i stedet har inviteret dine venner på vin, kan du også finde hvid- og rødvinsglas i webshoppen. Du går bare ind under Glas og vælge den type af glas du leder efter.