Facebook Pixel

Duftfrisker

Duftfrisker til hjemmet

Med en duftfrisker i hjemmet, kan du sætte en særlig atmosfære. Duftene sætter sanserne i gang og kan for eksempel bidrage til ren afslappelse. De findes i mange forskellige dufte og det er op til dig, hvilken en du synes bedst om. Se det store udvalg af mærker og dufte her på siden.

7 varer

pr. side
Faldende orden

7 varer

pr. side
Faldende orden

Dufte fra olier og lys

Ønsker du at have nogle beroligende dufte ind i dit hjem, kan du finde et hav af skønne duftprodukter her på siden. Få fx en duftfrisker, der dufter af dejlig lavendel, der giver dig lyst til at slappe helt af. Du kan også vælge at tænde for et duftlys, der også sætter en god stemning i rummet.

 

Hos Amager Isenkram fører vi nogle forskellige mærker i flere prisklasser. I den billige ende kan du fx få fire forskellige dufte, der særligt får dig til at tænke på forår. Blandt de lidt mere luksuriøse udgaver, kan du finde nogle særlige dufte fra mærket Dacore. Du kan blandt andet få duftlys, der dufter af bomuld, lavendel eller sandeltræ. Duftene fås også som olie, der spredes i rummet ved hjælp af bambuspinde.

 

Du kan have duftfriskeren stående i soveværelset, stuen eller ude på badeværelset. Og hvis du mangler andet tilbehør til badeværelset, kan du let finde hvad du har brug for under vores boligtilbehør.