Facebook Pixel

Duftfrisker til hjemmet

Med en duftfrisker i rummet kan du sætte en særlig atmosfære. Duftene sætter sanserne i gang og kan for eksempel bidrage til ren afslappelse. De kommer i mange forskellige dufte, og det er op til dig hvilken du synes bedst om. Se det store udvalg af mærker og dufte her på siden.

13 varer

pr. side
Faldende orden

13 varer

pr. side
Faldende orden

Dufte fra olier og lys

Vil du gerne have nogle beroligende dufte ind i dit hjem, kan du finde et hav af duftprodukter. Få for eksempel en duftfrisker der dufter af lavendel. Det giver en lyst til at slappe helt af. Du kan også vælge at tænde for et duftlys, som også sætter en god stemning i rummet.

 

Hos Amager Isenkram fører vi nogle forskellige mærker, der passer til de forskellige pengepunge. I den billige ende kan du for eksempel få fire forskellige dufte, der særligt får dig til at tænke på forår. Af de lidt mere luksuriøse udgaver, kan du finde nogle særlige dufte fra mærket Luxury Home. Du kan blandt andet få duftlys, der dufter af bomuld, vanilje eller sandeltræ. Duftene fås også som olie, der spredes ved hjælp af bambuspinde.

 

Du kan have duftfriskeren stående i soveværelset, stuen eller ude på badeværelset. Og hvis du mangler andet tilbehør til badeværelset, kan du finde det under vores boligtilbehør.