Facebook Pixel

Duge

Flotte duge til dit bord

Med en dug kan du nemmere beskytte dit bord mod pletter og spildte madrester. Den hjælper desuden med at give lidt farve og personlighed til borddækningen. Du kan nemt folde dugen ud og lægge den på bordet når du får gæster. Du kan også beholde dugen hele tiden. Det er lidt op til dig om du vil gemme dit bord under en dug eller kun i særlige situationer.

3 varer

pr. side
Faldende orden

3 varer

pr. side
Faldende orden

Voksduge i mange forskellige mønstre

Skal du have dug på bordet, kan du her hos Amager Isenkram finde nogle til både højtider og hverdag. Det er praktisk at have en dug på bordet når du får gæster. Den tager nemlig det værste hvis der skulle blive spildt væsker eller mad under middagen. Det kan jo ske, og heldigvis kan du vaske dugen i vaskemaskinen.

 

Hos os kan du også få voksduge i mange fine farver og mønstre. En voksdug er ekstra god da den er forholdsvis vandafvisende. Så skal du slet ikke bekymre dig hvis der bliver spildt. Du kan bare tage en klud og køre over væsken for at tørre det væk. Når du køber voksdug hos os, betaler du per meter. Så du kan få lige præcis den længde som du har brug for til dit bord.

 

De festlige duge til eksempelvis jul, kan du også finde under vores boligtilbehør. Mens du også kan finde en masse fine ting til borddækningen her.