Facebook Pixel

El-værktøj

Stor samling af el-værktøj

Skal du have fikset noget i dit hjem, så kan det rette el-værktøj hjælpe dig med at gøre det selv. Om det er større eller mindre projekter, så er du det rette sted. Hos Amager Isenkram kan du finde netop det værktøj du mangler til at kunne bore, slibe eller skrue forskellige materialer.

9 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Skruemaskine 20 V
  Skruemaskine 20 V
  599,95 kr
 2. Verto - Exendersliber 380W
  Verto - Exendersliber 380W
  349,95 kr
 3. Verto - Borehammer 550watt
  Verto - Borehammer 550watt
  599,95 kr
 4. ProBuilder - Skruemaskine 3,6V
  ProBuilder - Skruemaskine 3,6V
  249,95 kr
 5. Verto Stiksav 400 Watt
  Verto Stiksav 400 Watt
  249,95 kr
 6. Einhell - Pendul stiksav
  Einhell - Pendul stiksav
  399,95 kr
 7. PowerPlus Trekantsliber
  PowerPlus Trekantsliber
  249,95 kr
 8. PowerPlus Rystepudser
  PowerPlus Rystepudser
  199,95 kr
 9. PowerPlus Slagboremaskine
  PowerPlus Slagboremaskine
  299,95 kr

9 varer

pr. side
Faldende orden

El-værktøj til de forskellige opgaver

Måske skal du have hængt noget op eller måske skal du have gang i en større renovation i hjemmet. Til at klare de opgaver vil du sikkert få brug for et elektrisk værktøj. Du kan sagtens skrue eller slibe noget med hånden, men hvorfor gøre det manuelt når du hurtigere kan klare tingene med et eldrevet hjælpemiddel.

Skal du have boret hul i væggen til en eller flere skruer, vil en skrue-boremaskine være lige det du mangler. Den har to gear, så du kan starte blidt ud inden du giver den fuld skrald. Maskinen kan køre på både strøm og batterier, så du kan have den med steder hvor der ikke umiddelbart er en stikkontakt. Det vil tage 3 til 5 timer at lade batteriet helt op.

Til andre typer af opgaver, kan du få brug for andre slags el-værktøj. Vi har for eksempel forskellige slibere, som er gode når der skal slibes på træoverflader. Til lange og flade overflader kan en rystepudser måske bedst betale sig for at få et ens og glat resultat. Mens en trekantsliber kan være bedre til de små overflader og hjørner.

Alle vores elektriske værktøjer kommer fra mærket Power Plus, som giver dig god kvalitet til pengene. Så du kan være sikker på at få et godt stykke værktøj, når du handler hos os.