Facebook Pixel

Elektrisk kødhakker

Praktisk elektrisk kødhakker

Med en elektrisk kødhakker kan du selv lave hakket okse-, svine- og kyllingekød i de mængder som du skal bruge. Du kan desuden bruge apparatet til at lave pølser og kebbe ved hjælp af de medfølgende tutter, der kan påsættes åbningen. Det er en meget praktisk løsning til dig som gerne vil kunne udnytte dit kød bedre. Du kan samtidig selv styre mængdeforholdet af de forskellige slags kød og eventuelt tilsætte grøntsager.

2 varer

pr. side
Faldende orden

2 varer

pr. side
Faldende orden

Elektrisk hakker til kød og kager

Du kan bruge en elektrisk kødhakker til flere forskellige ting. Så ser du dig selv som en lidt udforskende person, der godt kan lide at prøve nye ting af når det kommer til madlavning, er dette en relevant køkkenmaskine for dig. Udover de åbenlyse funktioner som at hakke kød, kan den også lave hjemmelavede pølser og udforme små kager. 

 

For at lave pølser, skal du bruge lammetarme. Tarmen påføres det medfølgende pølsehorn, hvorefter det hakkede fyld stoppes i. Der følger også andet tilbehør med, så mulighederne er mange. Til kødhakkeren fra Bosch kan du for eksempel tilkøbe kageplader, som kan give nogle sjove forme til kagedej som du presser igennem hakkeren. Så du kan nemt lave lange stjerneformede strimler, som du kan klippe mindre, når du vil lave churros. Det er helt op til dig at vælge de mønstre som du kan se virke bedst i din bagning.

 

Du kan også finde mange andre husholdningsapparater her i webshoppen, der kan hjælpe dig med at tilberede mad til dig selv og hele din familie.