Facebook Pixel

Elkedler i forskellige størrelser

Brug elkedlen til at opvarme vand til te eller kaffe. Det går lidt hurtigere end hvis du skulle koge vand i en gryde. Du kan få kedler i forskellige størrelser, så du ikke konstant bliver ved med at koge mere end du har brug for. Og hvis du du bare ikke kan undvære kogt vand på farten til din morgenkaffe, kan du også få dig en smart rejseelkedel der kan rumme omkring 0,5 liter.

22 varer

pr. side
Faldende orden

22 varer

pr. side
Faldende orden

Praktiske elkedler i flotte designs

En elkedel er nok noget af det mest elementære at have i sit køkken. Du kan lynhurtigt få kogt en masse vand, om du skal bruge det til en kop kaffe eller te, eller hvis du vil have dig en hurtig omgang nudler. Det er virkelig praktisk.

Hos Amager Isenkram kan du finde en masse flotte udgaver fra forskellige mærker. Det kan blandt andet være simple modeller fra Melissa og OBH, der er lavet i plastik. Det kan også være Dome fra Conzept, som er en metal elkedel i retro design. Den har en 360 grader fod, hvilket gør at kedlen kan sættes på fra hvilken som helst side. Fyld den til dens maksimum på 1,7 liter og hav vand nok til mange kopper kaffe. Dertil er der også nogle små og praktiske udgaver, som kan pakkes med to kopper og tages med på rejser.

Hvis du bare vil holde din kaffe varm mens du cykler på arbejde, kan du også købe dig nogle termokrus her i webshoppen. Find dem sammen med vores Kaffe og Te produkter.