Facebook Pixel

Espressokander

Espressokander til stærk friskbrygget kaffe

Med en espressokande kan du nemt lave kaffe direkte på komfuret. Du fylder det nederste rum med vand og lægger et filter med malede kaffebønner ind mellem beholderne. Når vandet begynder at koge, vil det søge op på grund af overtryk. Vandet passerer filteret og laver friskbrygget kaffe i det øverste rum.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Fede espressokander til alle varmekilder

En espressokande er til dig som elsker en god stærk kaffe. Nok er kanden lille, men selv den mindste udgave laver nok kaffe til tre koppe. Så vil du ikke investere i store dyre espressomaskiner, der også har mange dele der skal rengøres, kan dette være løsningen. Kanden består af to dele og et udskifteligt filter, og den kan desuden stå på alle varmekilder, også induktion.

 

Hos Amager Isenkram kan du få en espressokande til tre kopper eller seks kopper. De er lavet i aluminium og har nogle plastgreb som håndtag, så du ikke brænder dine fingre når kaffen er klar. Du kan også købe nye pakninger til når den nuværende begynder at være lidt mør. 

 

Er espresso en tand for stærk, kan du også blot købe dig en stempelkande, hvor du selv kan dosere mængden af malede kaffebønner. Vi har også elkedlen, som kan koge dit vand. Du finder begge dele under menupunktet "Kaffe og Te".