Facebook Pixel

Klassiske fejebakke til de beskidte jobs

Med en fejebakke og dertilhørende kost kan du nemt få fjernet det værste støv og skidt på gulvet. Der er de klassiske fejebakke med kort skaft, hvor du er nødt til at komme bøje dig ned for at feje skidtet op. Men mange har også sørget for at lave sæt med lange skafte. Du kan selv bestemme om du er mest til de klassiske eller lange sæt. Se udvalget, som vi fører, herunder.

8 varer

pr. side
Faldende orden

8 varer

pr. side
Faldende orden

Alt i fejebakkesæt

Et fejebakkesæt er god til alle former for behov og opgaver. Har du for eksempel spildt mel, havregryn eller måske endda jord fra stueplanten, kan du hurtig lige få fejet det op med en fejebakke og kost. Hvis det ligger på gulvet, kan du med de lange skafte nemt samle det hele i bakken.

 

Hos Amager Isenkram har vi samlet et udvalg af både almindelige og langskaftede fejebakkesæt. Der er klassiske fejebakke fra forskellige mærker og i forskellige farver. Det samme gør sig gældende blandt de lange skafte. Du kan eksempelvis finde et Dovne Hanne fejebakkesæt fra Conzept, hvor du ikke behøver at bukke dig ned for at betjene sættet.

 

Ønsker du dig en rigtig kost, kan du også finde det i vores udvalg af rengøringsartikler. Med den kan du feje en større overflade på én gang end du vil kunne med dem der følger med i fejebakkesættene. Du vil også kunne finde tilbehør til at vaske gulvene efter du har fejet dem. Se selv, om der er noget du kunne bruge til rengøring af dit hjem.