Facebook Pixel

Filtpuder

Filtpuder til stole

Vi har et stort udvalg af filtpuder her på siden, hvor du finder både firkantede og runde varianter. Filtpuder beskytter dit gulv mod ridser fra eksempelvis stole, når stolebenene glider over gulvet ved brug. Påmonter filtpuderne på dine møbler i dag og bibehold flotte gulve! Se alt vores gør det selv nu.

2 varer

pr. side
Faldende orden

2 varer

pr. side
Faldende orden

Filtpuder til møbler for beskyttelse af gulv

Filtpuderne kan selvfølgelig bruges til meget mere end stolene. Du kan med snilde montere dem på alle boligens flader, der rammer gulvet. Udvalget er bredt, så du kan finde de helt rette puder til at beskytte dit gulv og møbler. De små puder til stolebenene er eksempelvis uundværlige, hvis du gerne vil beskytte dit gulv og dets lakering mod store ridser. 

 

Filtuderne kommer i mange størrelser og varianter. De fleste varianter er selvklæbende, så de også er meget lette at montere. Er det møbler der ofte flyttes, så kan der også overvejes filtpuder med søm, som gør at de sidder endnu bedre fast. Har dit møbel en særlig form kan du også selv klippe filtpuderne til med en almindelig køkkensaks.

 

En smart ting, som filtpuderne også kan, er at afhjælpe vippende møbler, hvis der er en mindre højdeforskel eller skæve gulve. Udjævn forskellen ved at sætte en filtpude ind mellem fladerne.