Facebook Pixel

Flødesifon

Flødesifon til en hurtig omgang flødeskum

Brug en flødesifon til blandt andet at lave en hurtig omgang flødeskum. Det er super smart, hvis du for eksempel står og skal dekorere en lagkage. Du kan sprøjte flødeskummen direkte ud fra flasken via en dysse, og du behøver derfor ikke at have en masse skåle og redskaber fremme.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Hvordan bruger man en flødesifon?

Har du valgt at investere i en flødesifon, kan du læse mere om hvordan du kan bruge den her. Du skal først hælde fløde, sauce eller creme i flasken, tilsætte gassen fra en gaspatron og ryste flasken. Derefter kan du sprøjte indholdet ud med den valgte dysse. Du slipper dermed for at piske en flødeskum, for så at skulle putte det i en sprøjtepose, for at dekorere din kage til sidst.

 

Brug af en flødesifon kan gøre arbejdet lidt hurtigere og spare dig for meget opvask. Hos Amager Isenkram kan du købe en Easy Whip flaske, der kan rumme 0,25 liter. Den er utrolig let at bruge og du kan sagtens tilkøbe nye gaspatroner, når du er ved at løbe tør. Vil du lave flødeskum på den gammeldags måde, kan du under bageartikler finde både røreskåle og piskeris.