Facebook Pixel

Praktiske fluenet til at dække maden

Brug et fluenet til at dække for mad, som enten skal afkøle eller du ikke vil have insekterne kommer til når i sidder udenfor. Det tætte net gør at der kan komme luft ind, men fluer, hvepse og andre insekter vil have svært ved at finde vej ind. Derudover er de bare super praktiske at have til uventede situationer hvor du gerne vil beskytte din mad og drikkevare.

3 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Fluenet til mad 2-pak pop-up Tilbud
  Fluenet til mad 2-pak pop-up
  Vores Pris 39,95 kr Vejl. Pris 49,95 kr
 2. Fluenet 45x45 cm hvid Tilbud
  Fluenet 45x45 cm hvid
  Vores Pris 29,95 kr Vejl. Pris 39,95 kr
 3. Fluenet 30x30 cm hvid Tilbud
  Fluenet 30x30 cm hvid
  Vores Pris 19,95 kr Vejl. Pris 29,95 kr

3 varer

pr. side
Faldende orden

Fold ud eller pop op fluenet

Med et fluenet kan du afværge at din mad bliver overrendt af små insekter, der er tiltrukket af duften. Det tynde netstof gør at de ikke kan komme ind til goderne, men du kan samtidig nemt løfte nettet når du skal til maden. Så hav en afslappet middag udenfor uden at skulle vifte fluer og andre dyr væk hele tiden.

 

Hos Amager Isenkram kan du få fluenet i to versioner. Du kan for eksempel vælge et kvadratisk fluenet i to forskellige størrelser: 30 x 30 cm eller 45 x 45 cm. De foldes ud næsten ligesom en paraply, og fylder derfor ikke meget når de ikke er i brug. Derudover kan du købe en pakke med to pop op fluenet. De kommer i to forskellige størrelser med en omkreds på enten 30 eller 34,5 cm. Når de ikke bruges, kan de trykkes fladt og pakkes væk.

 

Du kan finde en masse andre skønne produkter her i webshoppen, som du kan bruge både indenfor og udenfor. Det kan for eksempel være grillhandsker, tange og forklæder. Diverse hjælpemidler kan du finde under Køkkenredskaber og bestille sammen med disse fluenet.