Facebook Pixel

Fnugfjerner

Fnugfjerner til dit tøj

Med en fnugfjerner kan du blive fri for fnug og hår, der har lagt sig på dit tøj. Det er en smart idé at have derhjemme, hvis du eksempelvis er ejer af et kæledyr. Især hunde og katte kan fælde meget, og de små hår kan sætte sig i dit tøj og på dine møbler. Se herunder de forskellige slags fnugfjerner, som vi har i sortimentet.

5 varer

pr. side
Faldende orden

5 varer

pr. side
Faldende orden

Fjern uønsket hår og fnuller fra tøj og møbler

Du har opdaget at der sidder små hår på dit tøj, og du griber straks ud efter en fnugruller. Det er nærmest en refleks som mange kæledyrsejere kender. Det er rart at kunne fjerne hår og fnug hurtigt og nemt.

 

Udover de klassiske fnugruller med udskiftelige ruller, kan du hos Amager Isenkram også få en smart klædebørste. De særlige belagte sider gør at du kan fjerne hår og fnug ved at køre børsten i en retning, for eksempel fra top mod bund. Når du har nået bunden kan du løfte børsten, starte oppefra igen, og gentage indtil hårene er væk. Klædebørsten kan du bruge igen og igen uden at skulle udskifte noget. Du rengøre den bare ved at samle det opsamlede fnuller og fjerne det fra børstens sider. Du kan også få en elektronisk fnugfjerner fra Philips, der fanger fnuller fra tøj og samler det i en tilhørende beholder.

 

Find fnugfjernere og andet til opbevaring og strygning af tøj under Rengøring. På den måde kan du altid se skarp ud.