Facebook Pixel

Fnugfjerner

Fnugfjerner til dit tøj

Med en fnugfjerner kan du let blive fri for fnug og hår, der har sat sig på dit tøj. Det er en smart idé at have en fnugfjerner derhjemme, hvis du eksempelvis har et kæledyr. Især hunde og katte kan fælde meget og de små hår sætter sig let i dit tøj og møbler. Find din nye fnugfjerner i vores sortiment.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Fnugfjernere mod uønsket fnuller på tøj og møbler

Du har opdaget, at der sidder små hår på dit tøj og du griber straks ud efter en fnugrulle. Det er nærmest en refleks, som mange kæledyrsejere kender. Det er nemlig rart at kunne fjerne hår og fnug hurtigt og nemt.

 

Udover de klassiske fnugruller med udskiftelige ruller, kan du hos Amager Isenkram også få en smart klædebørste. De særlige sider gør, at du let kan fjerne hår og fnug, ved at køre børsten i en retning, for eksempel fra top mod bund. Når du har nået bunden, kan du løfte børsten og gentage processen. Klædebørsten kan du bruge igen og igen, uden at skulle udskifte noget. Du rengører den blot ved at samle det opsamlede fnuller og fjerne det fra børstens sider.
Du kan også få en elektronisk fnugfjerner fra Philips eller Tefal, der fanger fnuller fra tøjet og samler det i en tilhørende beholder.

 

Find fnugfjernere og andet til opbevaring og strygning af tøj under menupunktet "Rengøring". På denne måde kan du altid se skarp ud.