Facebook Pixel

Fodbad

Fede fodbad til ren afslapning

Et lækkert fodbad sørger for at give dine fødder et tiltrængt pusterum. Det er ikke altid nemt at få sat tid af til at slappe af, men hvad hvis du kunne få en balje hvor der er tænkt på alt. Det eneste du skal gøre er at tilsætte vand og sætte ledningen i en stikkontakt. Det er lige præcis hvad du kan finde hos Amager Isenkram. Se udvalget af skønne fodbad her.

Forkæl dine fødder med et fodbad

Et fodbad kan være mange ting. For nogle kan en simpel balje med vand og noget lækkert badesalt gøre det. For andre kræver det lidt mere forkælelse i form af bobler, der blidt masserer dine fødder. Heldigvis findes der mange af den slags fodbad på markedet. Den ene mere luksuriøs efter den anden.

 

Hos Amager Isenkram kan du eksempelvis få et super lækkert fodbad fra My Style. Fodboblebadet har blandt andet varmelegemer, som sørger for at vandet forbliver varmt. Den har massageruller, samt vibrations- og boble-funktion, der kræser sig om dine trætte fødder. Tilsammen udvider varme og vibrationer celler, hvilket gør det nemmere for ilten af komme hele vejen ud til de små blodårer ude i tæerne. Med en forbedret blodcirkulation får du hurtigt bugt med trætte ben og fødder. Når du er færdig med badet, kan du bruge den praktiske hældetud til at tømme karet for vand. Sæt derefter fodbadet væk indtil næste gang du trænger til lidt ekstra velvære.