Facebook Pixel

Foderbræt

Foderbræt til at kigge på fugle

Med et foderbræt kan du få flere fugle i haven. Du kan dermed nyde de små dyr helt tæt på. Brættet kan i de fleste tilfælde sættes op ved hjælp af et spyd i jorden. Fuglene kan herefter lande og spise af de fuglefrø og mad, som du har puttet på brættet. Se herunder hvilke foderbræt vi fører i butikken og på webshoppen. 

13 varer

pr. side
Faldende orden

13 varer

pr. side
Faldende orden

Flot foderbræt til haven

Det er altid hyggeligt med liv i haven. Og et foderbræt kan med garanti øge antallet af fugle, som vælger at lægge et besøg forbi din have. Hvor avanceret brættet skal være, er helt op til dig. Der findes i hvert fald utrolig mange afskygninger af fuglehuse og foderbræt.

 

Hos Amager Isenkram kan finde en masse foderkugler, fuglebade og shelters. Du kan blandt andet få et lækkert foderbræt fra mærket Eva Solo. Den er virkelig flot designet med en elegant dispenser, der stødt fylder brættet med fuglefrø når niveauet er lavt nok. Dispenseren af glas kan rumme op til 2 liter fuglefrø, så der er plads til en masse foder. Dispenseren er samtidig frostsikret, så du kan have brættet stående hele året rundt. Se, det er da smart. Vil du have andet stående i haven, kan du se igennem vores udvalg af havetilbehør.