Facebook Pixel

Brug fodfil til at pleje dine fødder

En god fodfil sørger for at pleje dine fødder. Den blødgører hæle ved at fjerne al den hårde hud som med tiden kan have dannet sig. Du kan bruge file, der med håndkraft kan skrubbe dine fødder silkebløde. Hos Amager Isenkram kan du også købe el-fodfile, som nemt og hurtigt tager det værste af den hårde hud. Se hvilke slags fodfile vi har i udvalget herunder.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Smarte fodfile og tilhørende refill produkter

Hård hud bliver ikke en engangsforestilling, og en god fodfil vil derfor være godt at anskaffe. De elektroniske filer er super smarte da de sparer en masse tid på at gøre det manuelt. Du tilslutter lidt strøm ved hjælp af batterier og sætter et fil hoved på maskinen (hvis dette ikke allerede er monteret). Et godt tip er at blødgøre dine fødder inden, eventuelt i et fodbad, for at gøre filing nemmere. Filen vil nemlig kunne komme ind til nyt og blødt hud hurtigere og nemmere.

 

Du kan for eksempel få en fodfil fra Conzept, der ved hjælp af en enkelt knap kan fjerne den hårde hud. Du kan bruge maskinen igen og igen, indtil fil hovedet er ved at være slidt ned til ikke at fjerne huden så effektivt mere. Heldigvis kan du også finde refill pakker til Conzept maskinen her hos Amager Isenkram. I pakken får du to nye hoveder du nemt kan skifte selv. Kom i gang med at pleje dine fødder nu og mærk hurtig en stor forskel, der kan være med til at øge din egen velvære.