Facebook Pixel

Fødselsdagsflag

Fødselsdagsflag til bordet

Fødselsdagsflag markerer virkelig når der er nogen der har fødselsdag. De kommer i mange forskellige udgaver og størrelser. Det kan være små papirudgaver til at strø ud, guirlander med flag, flag på pind, og meget andet. Få et overblik af de fødselsdagsflag som vi fører, her på siden.

5 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Georg Jensen - Fødselsdagsflag Udsolgt
  Georg Jensen - Fødselsdagsflag
  Vores Pris 399,95 kr Vejl. Pris 549,95 kr
  Udsolgt
 2. Dacore - Bordflag m/dannebrog Tilbud
  Dacore - Bordflag m/dannebrog
  Vores Pris 99,95 kr Vejl. Pris 149,95 kr
 3. Zone - Flagstang 18 cm DK Tilbud
  Zone - Flagstang 18 cm DK
  Vores Pris 59,95 kr Vejl. Pris 99,95 kr

5 varer

pr. side
Faldende orden

Små bordflag til at markere fødselsdage

Hvis du får gæster på besøg for at fejre en fødselsdag, kan fødselsdagsflag på bordet virkelig sætte en hyggelig stemning. De kan eksempelvis ligge som strøflag eller du kan have bordflag stående og være en del af borddækningen. Der findes mange forskellige udgaver og selv den mindste ting kan gøre en stor forskel.

 

Hos Amager Isenkram kan du blandt andet få en mini flagstang på 18 cm fra Zone. Den er perfekt til at have stående på bordet foran fødselaren. Stangen er lavet i rustfrit stål og så har den et meget stilrent udseende. Flaget i stof hænger desuden skarpt. Bordflaget er holdbart og du kan dermed hive det frem hver gang nogen fylder år eller en særlig begivenhed skal fejres.

 

Hvis du også mangler duge eller servietter til festen, kan du hurtigt og nemt finde det her på webshoppen. Vi har samlet alle disse ting, og mere, under ting til borddækning.