Facebook Pixel

Fonduegryde

Smarte fonduegryder til bordet

Med en fonduegryde kan du byde dine gæster på lækkert overtrukket mad, som i kan hygge jer med i timevis. Det kan både være smeltet ost i har i gryden eller chokolade. Den holdes varm ved hjælp af et fyrfadslys eller en brænder. Husk også at bruge de særlige gafler, som er tynde og lange, så du nemt kan dyppe din mad ned i gryden uden alt for meget griseri.

4 varer

pr. side
Faldende orden

4 varer

pr. side
Faldende orden

Fonduegryde til ost eller chokolade

En fonduegryde kan bruges både til ost eller chokolade. Det er originalt ment som brød der dyppes i smeltet ost, men nu til dags vælger mange også at bruge alle mulige former for grøntsager, samt kød. Det er hyggeligt at kunne sidde omkring en lille gryde og spise lidt ad gangen. Det er også blevet populært at bruge smeltet chokolade i fonduen, så måltidet i stedet skifter til dessert.

 

Hos Amager Isenkram kan du blandt andet få en smart fonduegryde, der særligt egner sig til smeltet chokolade. Chokoladefonduen i procelæn inkluderer fire gafler og kan holdes varm ved hjælp af et fyrfadslys. Så frem med skumfiduserne eller din yndlings frugt og brug fonduegaflerne til at få det overtrukket med chokolade uden at få det på fingrene. Andre fonduesæt kan bruges til både ost og chokolade.

 

Hvis du vil smelte chokolade på en anden måde med redskaber som du muligvis allerede har, kan du lave et simpelt vandbad med en gryde og en skål. Du kan finde kasseroller og andet under gryder.