Facebook Pixel

Alt i fotorammer

Når du skal have noget op at hænge på væggen, kan du med stor fordel bruge elegante fotorammer. Det kan både være billeder, tegninger eller plakater. Rammer giver et ekstra touch til dine motiver. Hos Amager Isenkram finder du et stort udvalg af simple fotorammer i enten sort eller aluminium. Tag et kig på udvalget.

19 varer

pr. side
Faldende orden

19 varer

pr. side
Faldende orden

Få dine dyrebare minder op på væggen

Vil du have dine gode minder op at hænge? Det kan vi godt forstå. Ikke nok med at det kan hjælpe med at bringe smil på læben når man ser billederne, så giver det også et personligt præg på indretningen af din væg. Til det får du brug for rammer. Både for at indramme eventuelt flere billeder sammen, men også for at få en sammenhæng med resten af indretningen i rummet.

Hos Amager Isenkram kan du finde fotorammer i mange forskellige størrelser. Du kan købe sorte rammer fra Conzept, der kommer i størrelserne 10 x 15 cm op til 70 x 100 cm.
Eller aluminiumsrammer fra Day, som fås fra 10 x 15 cm og op til 30 x 40 cm. Begge farver vil passe godt ind i ethvert hjem. Så det er op til dig hvilken farve du synes går godt med resten af dit hjem.