Facebook Pixel

Camping

Til camping og friluftsmennesket

Er du vild med camping og friluftslivet? Så har du helt sikkert brug for det helt rette udstyr. Hos Amager Isenkram finder du alt fra store parasoller og luftmadrasser til lygter, pløkker og plastikservice. Der er næsten intet der er for småt eller ligegyldigt når du skal ud og campere. Så længe det er praktisk og har en eller flere funktioner. Tag et kig i vores sortiment og se om der er noget der kan bruges på den næste tur.

31 varer

pr. side
Faldende orden

31 varer

pr. side
Faldende orden

Find fedt tilbehør til camping og friluftsturen

Når man skal ud i naturen og campere, er det godt kun at have de mest basale ting med. Det er jo i sidste ende dig selv, der skal bære på det hele. Men nogle ting er dog meget nødvendige at have med, som for eksempel lygter og madras. Alt andet kan nok godt  vurderes ud fra længde på opholdet og tid på året. For eksempel er regnslag et klogt valg i de våde sæsoner hvor der er stor chance for regn.

 

Vi har her på siden valgt at fokusere på det mest nødvendige udstyr til campingturen. Der er mange redskaber relateret til madlavning, det er både til afkøling og opbevaring af mad- og drikkevarer, samt tilberedning af mad. Du vil også kunne finde forskellige størrelser af luftmadrasser og dertilhørende udstyr som pumper. Det er op til dig at finde ud af hvad er nødvendigt at have med når du skal på camping.