Facebook Pixel

Badebassin

Badebassin og leg med vand

Sommeren er her og badebassinet skal frem. Der er ikke noget skønnere end at kunne køle sig ned når temperaturen bliver for høj. Børn elsker at kunne lege i vandet, mens de voksne nyder at kunne soppe fødderne. Og alt efter størrelsen på bassinet, kan man også få sig en lille dukkert. Du kan finde alt til leg i vand her på siden.

2 varer

pr. side
Faldende orden

2 varer

pr. side
Faldende orden

Tilbehør til badebassin

Når badebassinet er fremme, kan du og din familie virkelig køle ned. Udover vandpistoler, bolde og plastlegetøj, kan du også anskaffe oppustede badedyr som børnene kan lege med. Disse er selvfølgelig sjovest at have når bassinet er mere end 2 meter i diameter. Mange oppustede dyr er nemlig forholdsvis store (i forhold til børn) for at kunne holde børnene oppe over vand når de hænger eller sidder på dem.

 

Du kan hos Amager Isenkram blandt andet få et stort badedyr, der er udformet som en flamingo. Den skal pustes op med munden og kommer til at måle 145 cm x 121 cm. Det anbefales dog at børn under 3 år ikke benytter sig af badedyret. Badedyret kan klare op til 45 kg, og børnene vil kunne holde fat i to håndtag på flamingoens hals. Du kan også finde andet sjov til badebassinet her på webshoppen.