Facebook Pixel

Liggeunderlag

Liggeunderlag til overnatninger ude

Hav et liggeunderlag med på turen. Ikke nok med at den er lettere at bære rundt på end luftmadrasser, så skal du ikke skal bruge en pumpe til at gøre den klar. Underlaget er for eksempel smart at have med på teltture ude i det fri da det ikke fylder alt for meget. Se her på siden, hvilke liggeunderlag du kan få hos Amager Isenkram.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Lette og praktiske underlag til udendørs mennesket

Det er ikke for alle at overnatte ude i naturen. Mange finder det for eksempel ikke super behageligt at ligge på underlag udendørs. Andre elsker det. De ved at det er bedst med et liggeunderlag, der er let og nem at have med sig. Med alt andet man skal sørge for at have med sig på turen, så er et tungt underlag det sidste man har lyst til at skulle bære rundt på når nu der er ligeså gode og lette alternativer.

 

Hos Amager Isenkram har vi blandt andet et let og praktisk liggeunderlag, der i oprullet tilstand ikke fylder eller vejer særlig meget. Udrullet måler underlaget 180 x 50 cm, og det er meget praktisk at have med i telte. Grundet bredden, kan du med god vilje have to underlag i et lille telt. Bagsiden af underlaget er desuden belagt med aluminium, som isolerer mod blandt andet kulde fra jorden. Du vil derfor kunne holde bedre på varmen. Vælg mellem flere forskellige farver, som grøn, blå og sort.