Facebook Pixel

Luftmadras

Luftmadrasser til behagelige overnatninger

En luftmadras kan hjælpe med at gøre dine overnatninger ude meget mere behagelige. Hvis du for eksempel ikke er vant til at sove i meget spartanske omgivelser, kan du gøre det en smule mere udholdelig med en luftmadras. Den kan selvfølgelig også bruges derhjemme, hvis du skulle få gæster. Se udvalget hos Amager Isenkram herunder.

5 varer

pr. side
Faldende orden

5 varer

pr. side
Faldende orden

Alt i luftmadrasser og tilbehør

Du kan bruge en luftmadras i mange situationer. Skal du ud og overnatte i naturen, hos andre eller have gæster derhjemme, så har du brug for noget man kan sove på. Det er op til dig hvilken størrelse madrassen skal have og hvordan du vil pumpe den op. Du kan selvfølgelig finde en masse forskellige muligheder her hos Amager Isenkram.

 

Du kan blandt andet finde enkeltmands madrasser og til to personer. De måler 22 cm i højden og har et lag velour på oversiden, som gør det mere behageligt at ligge på. Der medfølger ingen pumpe til disse modeller, så du skal også overveje om du vil have en manuel håndpumpe eller en elektrisk luftpumpe. Den manuelle er god til når du skal ud i naturen, da der ikke altid vil være strøm i nærheden. Mens den elektriske sparer dig for sveden på panden.

 

Vil du gerne give dine gæster følelsen af en rigtig seng, skal du have fat i vores dobbeltmadras med ekstra højde. Madrassen er 203 cm lang og 46 cm høj, hvilket sikrer god komfort. Den kommer samtidig med en indbygget pumpe, så du ikke skal have ekstra tilbehør. Der medfølger desuden en praktisk opbevaringspose, så du nemt kan pakke den sammen og opbevare uden problemer. Så ud fra dit behov, har vi den rette luftmadras og dertilhørende tilbehør til dig.