Facebook Pixel

Paraplyer

Husk paraplyen til det uforudsigelig vejr

En paraply er simpelthen et must. Med vejret i Danmark, kan man ikke være sikker på at det holder tørt i lang tid af gangen. Så hvis uheldet skulle være ude, er det godt at have en paraply eller et regnslag pakket i tasken så du kan holde dig tør. Hos Amager Isenkram har vi begge, se udvalget her.

6 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Poncho regnslag kraftig plast
  Poncho regnslag kraftig plast
  Vores Pris 39,95 kr
 2. Taskeparaply sort med farvet snor
  Taskeparaply sort med farvet snor
  Vores Pris 39,95 kr
  Varen kan kun afhentes
 3. Paraply lang 105 cm ø Tilbud
  Paraply lang 105 cm ø
  Vores Pris 69,95 kr Vejl. Pris 99,95 kr
  Varen kan kun afhentes
 4. Taskeparaply med striber
  Taskeparaply med striber
  Vores Pris 39,95 kr
 5. Taskeparaply ensfarvet
  Taskeparaply ensfarvet
  Vores Pris 39,95 kr
 6. Poncho regnslag
  Poncho regnslag
  Vores Pris 19,95 kr

6 varer

pr. side
Faldende orden

Vælg paraply eller regnslag til at tage med

Kan du ikke gøre dig klog på vejret, så tag en paraply med i tasken for en sikkerheds skyld. På den måde kan du hive den frem hvis himlen pludselig skulle sende regn ned. Og hvis vejret opfører sig ordentlig, fylder den heldigvis ikke så meget nede i tasken.

 

Hos Amager Isenkram kan du finde nogle praktiske paraplyer i forskellige farver og mønstre. Der er blandt andet et hav af taskeparaplyer, som enten er ensfarvet eller stribet. Der medfølger et lille cover så du kan få den til at fylde så lidt som muligt i tasken. Den har samtidig en hank, som du nemt kan holde i eller montere på en taske.

 

Hvis du cykler meget, kan du også få et regnslag i kraftig plast. Med ponchoen på, kan du forhindre det værste af regnen i at gøre dig drivvåd. Den er også god at have med til udendørs arrangementer eller festivaler. Du kan få den i farverne: gul, rød, grøn og blå. Modellen fås også i lidt tyndere kvalitet, hvilket gør at det kan gå hurtigere i stykker. Om det er et regnslag eller en paraply du mangler, kan du finde det her hos på siden.