Facebook Pixel

Telte

Praktiske telte til at have med ud i naturen

Skal du på festival eller overnatte ude i naturen, er et telt virkelig praktisk. Altså, medmindre du gerne vil ligge frit under stjernerne. At have noget at overnatte i, kan ofte gøre turen mere behagelig og overskuelig. Teltet vil blandt andet kunne holde dig og dine ting tørre i tilfælde af at det skulle begynde at regne mens du sover. Find ting og tilbehør relateret til telte her på siden, så du kan gøre din campingtur lidt mere behagelig.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Telte og tilbehør

Der er sikkert ikke mange, udover de ægte friluftsmennesker, der har et telt. Mange bliver købt op til festivaler og ser ikke mere end et enkelt arrangement. Men hvis du har et telt som du bruger igen og igen, så kan du på et tidspunkt få behov for at købe tilbehør. Særligt pløkker kan man miste med tiden. Og du kan ikke rigtig sætte et telt ordentlig op uden pløkker. 

 

Derfor har vi valgt at føre tilbehør, som kan hjælpe dig med at holde dit telt oprejst og på sin plads. Du kan hos Amager Isenkram blandt andet finde forskellige slags pløkker som er almindelige eller kraftige. De kommer respektivt i pakker af 6 og 4 pløkker, så du i hvert fald har nok til at holde de fire hjørner nede. Find det telt og camping tilbehør du mangler her på siden.