Facebook Pixel

Clockradio

Fede clockradioer til at vække dig om morgenen

Med en clockradio vågner du helt sikkert til tiden. Den sørger for at vække dig på et bestemt tidspunkt hver dag. De fleste har hukommelsesfunktioner, hvor du kan sætte en eller flere tidspunkter hvor den skal ringe. Find hvilken type alarm du kunne tænke dig ved at kigge igennem vores udvalg.

5 varer

pr. side
Faldende orden
 1. NEDIS clickradio med projekter Tilbud
  NEDIS clickradio med projekter
  Vores Pris 199,95 kr Vejl. Pris 299,95 kr
 2. NEDIS Clockradio Tilbud
  NEDIS Clockradio
  Vores Pris 149,95 kr Vejl. Pris 199,95 kr
 3. Denver - Clockradio CR-718
  Denver - Clockradio CR-718
  199,95 kr
 4. Denver - Clockradio CR-419
  Denver - Clockradio CR-419
  149,95 kr
 5. Conzept - Clockradio Tilbud
  Conzept - Clockradio
  Vores Pris 99,95 kr Vejl. Pris 199,95 kr

5 varer

pr. side
Faldende orden

Simpel eller smart clockradio

Når du skal vækkes om morgenen, er en clockradio den rette til jobbet. Den viser dig tiden og ringer på de tidspunkter du sætter den til. Hos Amager Isenkram kan du finde flere forskellige modeller, der på hver deres måde kan sørge for at du kommer op til tiden. For eksempel kan du med den mest simple model fra Conzept have to alarmer indstillet ad gangen, samt høre radio på op til 40 radiostationer som du kan gemme.

 

Du kan også finde lidt smartere og mere avancerede udgaver, der blandt andet kan angive vejret eller oplade din mobiltelefon med trådløs teknologi. Denver har lavet en clockradio med vejrstation, som derudover kan dæmpe display styrken og vække med enten radio eller biplyde. Du kan indstille den således at den husker to tidspunkter og gøre sådan så den ikke ringer i weekenderne. Det er virkelig smart.

 

Hvis du ikke kunne finde den alarm du kan lide, har vi under elektronik opladere og kabler så du kan bruge din mobiltelefon som vækkeur indtil videre.