Facebook Pixel

Hovedtelefoner

Hovedtelefoner til dig og din partner

Når du skal have nye hovedtelefoner, kan du finde dem her hos Amager Isenkram. Udvalget er ikke så stort, men til gengæld får du nogle kvalitets produkter fra blandt andet brandet Grundig. Du kan her på siden, se hvilke slags hovedtelefoner du kan få.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Praktiske høre- og hovedtelefoner uden trælse ledninger

Der kan være mange situationer hvor du gerne vil have hovedtelefoner på. Det kan for eksempel være mens du pendler på arbejde, når du er nede og træne eller bare vil zone ud til noget musik. De er altså smarte at have med når der er noget tid, der skal fordrives.

 

Det gode ved de modeller vi har valgt at føre i Amager Isenkram, er at de har bluetooth. Det vil sige, at du ikke har nogle trælse ledninger der går fra din enhed til hovedtelefonerne. Du kan derfor være mere bevægelig mens du nyder dit yndlingsband, podcast eller generelle nyheder i ørerne. Du kan hos os få Grundig hovedtelefoner i sort eller hvid. De er polstret på selve bøjlen og rundt om ørerne, så de er behagelige at have på i lang tid.

 

Hvis du er mere til høretelefoner, har vi også in-ear høretelefoner fra Grundig. De fås i flere forskellige farver kombineret med sort, så for eksempel rød/sort, blå/sort og pink/sort og helt sorte. Du kan styre play/stop, skip sang, samt tag opkald/læg på og volumen via et lille kontrolpanel på ledningen der forbinder de to høre-dele. Der medfølger et lille kabel, så du kan oplade høretelefonerne når de er ved at løbe tør for strøm.