Facebook Pixel

Lommeregner

Lommeregner er et alletiders hjælpemiddel

Med en lommeregner i tasken, kan dine børn få hjælp til at klare selv de sværeste regnestykker. Det kan også være, at du selv mangler et hjælpemiddel at holde styr på regnskabet hjemme. Lige meget hvem der mangler en, så har Amager Isenkram en lommeregner til dig.

Kompakt lommeregner til besværlige udregninger

Med en lommeregner kan du eller dine børn nemt løse regnestykker på ingen tid. Om det er simpel matematik eller svære udregninger med parenteser, kvadratrod, osv., kræver det nogle gange lidt hjælp. En udvidet og videnskabelig lommeregner er næsten et must have til avanceret matematik.

 

Hos Amager Isenkram kan du blandt andet finde en smart og kompakt lommeregner, der er skabt til at løse videnskabelige udregninger. Lommeregneren kører på batterier og slukker automatisk efter noget tid hvor der ikke er blevet trykket på en tast. Der medfølger et praktisk låg, så ting i din taske ikke kommer til at trykke på tasterne og ødelægge eventuelt gemte udregninger.

 

Leder du efter andet inden for den elektroniske afdeling, så kan du finde det og andet her på webshoppen. Vores kundeservicemedarbejdere sidder desuden klar over telefonen til at besvare eventuelle spørgsmål du måtte have angående et produkt eller mangel på samme.