Facebook Pixel

Radio

Smart radio til at høre musik

Med en radio tændt i køkkenet, stuen eller soveværelset, kan du lytte til en masse god musik. Du kan høre programmer fra din yndlings station eller bare skifte imellem en masse forskellige. Find en smart radio her på siden blandt mærker som Denver og Halo Design.

4 varer

pr. side
Faldende orden
 1. NEDIS DAB+ radio med FM Udsolgt
  NEDIS DAB+ radio med FM
  Vores Pris 349,95 kr Vejl. Pris 399,95 kr
  Udsolgt
 2. Denver - Radio DAB+ og FM
  Denver - Radio DAB+ og FM
  299,95 kr
 3. Denver - FM radio TR-54
  Denver - FM radio TR-54
  199,95 kr
 4. Halo Design - Colors sound buddy grå Tilbud
  Halo Design - Colors sound buddy grå
  Vores Pris 99,95 kr Vejl. Pris 299,95 kr

4 varer

pr. side
Faldende orden

Find radio til at nyde dine yndlingsprogrammer fremadrettet

En radio er stadig en god ting at have i hjemmet. Der bliver udsendt nyheder, lavet underholdning og spillet en masse dejlig musik, som du kan nyde mens du arbejder. I en tid hvor mere og mere bliver digitaliseret, står radioen også for skud. FM og AM-kanalerne er så småt begyndt at gå digitale, så for at fortsætte med at lytte med, skal du have fat i en DAB radio.

 

Du kan hos Amager Isenkram finde flere gode modeller af DAB radioer. Du kan for eksempel få en Denver model, som kun virker som radio. Eller du kan finde denne DAB+ model fra Denver, der også kan afspille fra din mobiltelefon og fungere som en alarm. Det er utrolig praktisk at have så mange funktioner i et apparat. 

 

Hvis du er ude efter en trådløs højttaler, har vi også det. Du kan få en sød model med lys og knapper, der får den til at ligne et rumvæsen. Afspilning fungerer via bluetooth og har en rækkevidde på omkring 10 meter. Er du på udkig efter andet elektronik, har vi selvfølgelig også det på webshoppen.