Facebook Pixel

Vejrstationer

Praktiske vejrstationer til hjemmet

Vil du gerne kunne tjekke vejret inden du går udenfor? Med en vejrstation kan du se informationer som temperatur, tryk, nedbør, osv. Det er godt til at få et øjebliksbilledet af vejrsituationen, men vi ved alle godt at vejret i Danmark er uforudsigeligt. Så det er bedst at tage alle oplysningerne med et gran salt, og stadig forberede sig til et eventuelt kort skyl. Se vores store udvalg af store og små vejrstationer, som du kan have stående derhjemme.

7 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Eva Solo - Digitalt udendørstermometer Tilbud
  Eva Solo - Digitalt udendørstermometer
  Vores Pris 199,95 kr Vejl. Pris 399,95 kr
 2. Eva Solo - Digitalt barometer Tilbud
  Eva Solo - Digitalt barometer
  Vores Pris 99,95 kr Vejl. Pris 449,95 kr
 3. OBH - Vejrstation 4832 Tilbud
  OBH - Vejrstation 4832
  Vores Pris 299,95 kr Vejl. Pris 599,95 kr
 4. Conzept - Trådløst inde/ude termometer Tilbud
  Conzept - Trådløst inde/ude termometer
  Vores Pris 99,95 kr Vejl. Pris 149,95 kr

7 varer

pr. side
Faldende orden

Vejrstationer med forskellige funktioner

Kan du lide at vide hvordan vejret opfører sig fra dag til dag eller få en status på den nuværende situation, vil en vejrstation være et smart lille tiltag derhjemme. Langt de fleste modeller kan give dig oplysninger som temperatur, hvor mange modeller kan måle både inde og ude. Hvor enkelte modeller også kan måle andre interessante ting som nedbør og tryk.

 

Du kan for eksempel få denne Rosenborg vejrstation/regnmåler hos Amager Isenkram. Den kan vise dig nedbør inden for en time, en dag, en uge, en måned og siden sidste nulstilling med en smart nedbørs opsamler. Måleren kører på batterier og er radiostyret, hvilket hjælper til at uret indstiller sig selv. Du vil også kunne få en vejrstation fra OBH, som udover temperaturen kan give en vejrprognose for de næste 12-24 timer. Displayet er digitalt, og den viser samtidig tiden og dato.

 

Det er op til dig hvilke oplysninger du godt kunne tænke dig at vide på daglig basis. Du kan samtidig tjekke vores andet elektronik ud, så du kan gøre dit hjem smart og mere digitalt.