Facebook Pixel

Friturekurve

Lille friturekurv til portionsanretninger

En lille friturekurv kan hjælpe dig med at anrette friturestegt mad som pommes frites og kyllingenuggets på en lækker måde. Det kommer næsten til at se helt professionelt ud når maden er portionsanrettet. Vil du i gang med at bruge redskaber til at gøre anretningen meget mere interessant, kan du finde friturekurve herunder.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Friturekurv kun til servering

Med en friturekurv kan du hurtigt skabe associationer med de madvarer som bliver serveret. Du kan straks tænke dig frem til at kartoflerne har været en tur i frituren, og det samme gælder de små gyldne nuggets. Det smager ikke nødvendigvis bedre på grund af associationerne, men i det mindste prøver du ikke at lægge skjul på tilberedningsmåden. Ved at præsentere maden på en pænere måde end det normalt vil blive serveret på en tallerken, kan du måske stadig imponere dine gæster.

 

Det er vigtigt at påpege at disse friturekurve kun er til servering. De kan ikke tåle en tur i opvarmet fritureolie, der skal du bruge den kurv som fulgte med frituregryden. Kurvene er små og måler omtrent 14 cm i længde og er 7 cm høje. Kurven har et smart håndtag, så det virkelig ligner en friturekurv på alle måder.

 

Mangler du andre hjælpemidler til anretning, som for eksempel et madpincet, kan du naturligvis også finde det her i webshoppen. Du kan finde madpincettet og meget mere under Køkkenredskaber.