Facebook Pixel

Fyrfadsvarmer

Smart fyrfadsvarmer til serveringsfade

Med en fyrfadsvarmer kan du holde anretnings- og serveringsfade varme under middagen. Den kan også være god til at holde gryden med sovs varm eller måske beholderen til fondue eller smeltet chokolade. Mulighederne er mange og det er kun din fantasi der sætter grænserne. Se udvalget af fyrfadsvarmere herunder.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Praktiske fyrfadsvarmere til fade, te og gryder

Ønsker du en mulighed for at holde mad og drikke varmt under middagen? En fyrfadsvarmer kan bruges til mange forskellige anretninger, hvor der skal bruges en lille varmekilde til at holde fade, skåle, kander eller gryder lune. Det er utrolig praktisk, da den heller ikke fylder særlig meget på bordet.

 

Hos Amager Isenkram har vi en smart fyrfadsvarmer, der bl.a. kan holde tekanden varm, så du undgår at hælde teen ud, fordi den i mellemtiden er blevet kold. Du kan også have en lille gryde eller skål stående, hvor fyrfadsvarmeren sørger for at sovs, ost eller chokolade ikke stivner under måltidet.

 

Mangler du skåle, fade eller andet stel, der vil kunne holde til at blive varmet op af et fyrfadslys, kan du finde det under kategorien "Borddækning".