Facebook Pixel

Fyrfadsvarmer

Smart fyrfadsvarmer til serveringsfade

Med en fyrfadsvarmer kan du holde anretnings- og serveringsfade varme under middagen. Den kan også være god til at holde gryder med sovs varm eller hvad med beholderen til fondue eller smeltet chokolade. Mulighederne er mange og det er kun din fantasi der sætter grænserne. Se udvalget af fyrfadsvarmere herunder.

Praktiske te- og fyrfadsvarmere

Ønsker du en mulighed for at holde mad og drikke varmt under middagen? En fyrfadsvarmer kan bruges til mange forskellige anretninger, hvor der skal bruges en lille varmekilde til at holde fade, skåle, kander eller gryder lune. Det er utrolig praktisk fordi den heller ikke fylder særlig meget på bordet.

 

Hos Amager Isenkram har vi blandt andet en elegant tevarmer fra Bodum, der bliver opvarmet af et fyrfadslys. Den er lavet i stål og er omtrent 16,6 cm i diameter. Du kan eksempelvis have en tekande stående og holde sig varm mens du hyggesnakker med dine veninder. Du kan også have en lille gryde eller skål stående, som sørger for at sovs, ost eller chokolade ikke stivner under måltidet.

 

Mangler du skåle, fade eller andet stel, der vil kunne holde til at blive varmet op af et fyrfadslys, kan du finde genstanden under Borddækning.