Facebook Pixel

Gafler

Gafler i flotte og tidløse designs

Gafler er ret nødvendige for at få mad i munden. Nogle udgaver kommer med tre tænder og er gode til kage, mens de mest almindelige kommer med fire tænder. De kommer i mange forskellige designs, men alle er ret tidløse og elegante at se på. Du skal kunne holde ud at se på dem i mange år, så du skal vælge den stil som du bedst kan lide. Se det brede udvalg herunder.

15 varer

pr. side
Faldende orden

15 varer

pr. side
Faldende orden

Almindelige og special gafler til bordet

Hos Amager Isenkram har vi mange forskellige gafler. Du kan købe nogle i en 4-pak mens andre fås individuelt. Mangler du fire gafler kan du for eksempel købe Thor gafler fra Aida. De er lavet i rustfrit stål og har et meget simpelt og tidløs design. Du kan også få flere af de almindelige gafler individuelt. Det er op til dig hvor mange du skal bruge.

 

Udover de almindelige slags, kan du også finde et lille udvalg af special gafler her på siden. En special gaffel kan beskrives som en gaffel der har et særligt formål. Det kan blandt andet være pålægsgafler. Disse er mindre i størrelse og kun har to tænder, men er lavet til at stikke i skiver af pålæg og løfte over på sin egen tallerken. Det kan også være en hummergaffel og majsgafler. Begge med hver deres specielle egenskab. Leder du også efter knive eller bestiksæt, kan du finde det under Bestik.