Facebook Pixel

Gavepapir

Alt i gavepapir

Når gaven nu er købt, skal den selvfølgelig også pakkes ind i smukt gavepapir. Pak dine gaver ind i det fineste papir, der bl.a. passer til enten fødselsdag eller jul. Hos Amager Isenkram kan du finde et udvalg af forskellige motiver og længder. Alt efter hvor meget du skal pakke ind nu og her, skulle du helst ikke komme til at mangle indenfor den nærmeste tid, så husk at købe en ekstra.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Vælg gavepapir til den rigtige anledning

Følelsen af at mangle gavepapir, har vi vidst alle prøvet det før. Der er næsten ikke noget værre, især hvis det først opdages lige inden man skal ud af døren og gaven skal gives. Derfor anbefaler vi, at man altid har gavepapir til jul og til fødselsdag liggende i hjemmet. På den måde undgår man de lettere stressfulde situationer. Og heldigvis er der ingen udløbsdato på papir, så der er ingen chance for at det bliver for gammelt hvis det ikke bliver brugt i år. Og så har du til næste år, hvilket jo er lidt af en ekstra gevinst.

 

Blandt vores julepapir kan du få motiver som rensdyr eller julehjerter i ruller á 0,7 x 10 meter. Så der er med garanti nok til at pakke de fleste gaver ind. Til fødselsdagsgaver og andre anledninger kan du vælge mellem forskellige typer af papir. Vi fører også gavepapir i naturfarve, som findes med tre forskellige mønstre. Derudover, har vi også mere farvestrålende papir med klassiske motiver som hjerter og blomster. Rullerne kommer i størrelsen: 0,7 x 2 meter. Så dæk dig godt ind og hav altid gavepapir liggende.