Facebook Pixel

Glas

Find glas til alle former for drikke

Glas kommer i mange former og størrelser. Så alt efter hvilken form for drikke de skal bruges til, kan du finde det her hos Amager Isenkram. Vi har sørget for at gøre vores sortiment så bredt som muligt, så du kan finde de glas som du netop står og mangler.

Varer 1-32 af 107

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-32 af 107

Side
pr. side
Faldende orden

Alt i glas

Mangler du drikkeglas til hverdag eller fest, så har vi helt sikkert den rette type af glas til dig. Det kan være alt fra sarte glas til vin og champagne til tykke og robuste glas til øl og irish coffee. Det kan være store glas, men også de helt små shots glas. Der er simpelthen så mange at vælge mellem. Vi har desuden et stort udvalg af tilbehør til de festlige aftener hvor der skal drikkes. Det er blandt andet punch bowler, stødere til at lave særlige drinks og sugerør. Så du kan finde alt til den næste store fest her hos os.

 

Hvorfor bruge tiden på at finde de rette glas, tænker du måske? Formen på glas kan ofte gøre meget for drikke oplevelsen. For eksempel kan store runde ølglas give en helt anden oplevelse end hvis du drikke øllen fra flasken eller ølkrus. Så det betyder meget hvilke slags glas du vælger. Se her på siden om du har glas til de forskellige drikke eller få inspiration til nye måder at servere dine drikkevarer på.