Facebook Pixel

Martiniglas

Martiniglas – et must-have i barskabet

Et martiniglas kan rumme så mange forskellige cocktails, at det simpelthen er en glastype som du må eje. Om du er til klassiske martinis, de mere moderne der er lavet af kaffe eller noget helt tredje, så kan du blandt andet bruge glassene til det. De er heldigvis også smukke at kigge på, så du kan hive dem frem når som helst. Også bare hvis du vil drikke ren juice.

1 vare

pr. side
Faldende orden
  1. Lyngby Glas - Juvel Martiniglas 28 cl 4-pak Tilbud
    Lyngby Glas - Juvel Martiniglas 28 cl 4-pak
    Vores Pris 149,95 kr Vejl. Pris 199,95 kr

1 vare

pr. side
Faldende orden

Stilfulde martiniglas til lækre cocktails

Bare fordi de hedder martiniglas, behøver det ikke kun være martinis som bliver serveret i glassene. Der er ingen regler og du kan selvfølgelig også bruge dem til gin og tonic eller rom og cola hvis det er det du vil. Det kan også være andre drinks. En cosmopolitan serveres for eksempel også i martiniglas. Så skal der holdes Sex & The City temafester med dine veninder, kan du med et arsenal af martiniglas i skabet være den rette værtinde.

 

Hos Amager Isenkram kan du naturligvis finde nogle smukke og stilfulde varianter. Du kan blandt andet få Juvel martiniglas fra Lyngby Glas, der kan indeholde op til 28 cl. En pakke indeholder fire glas, der står virkelig flot med andre glas fra Juvel-serien. Selvom glassene er meget klassiske når det kommer til martiniglas, så er disse tidløse og nogle du vil kunne holde ud at se på i mange år.

 

Hvis du er interesseret i at finde flere glas i Juvel-serien, kan du finde de andre glastyper under glas.