Facebook Pixel

Glasskraber til rengøring af glasoverflader

Med en glasskraber kan du gøre glasoverflader ordentlig rent. Det drejer sig blandt andet om genstridig snavs der sætter sig på vinduer og brændte rester på keramiske komfurer. Mangler du noget i stil med dette, kan du herunder se vores fede udvalg af glasskrabere.

5 varer

pr. side
Faldende orden

5 varer

pr. side
Faldende orden

Fjern rester på keramiske komfurer med en glasskraber

Hvis du ejer et keramisk komfur, har du sikkert opdaget at madrester kan være svære at tørre væk. Det er især under madlavningen at ting kan brænde sig fast og dermed være besværlige at fjerne igen. Når du anskaffer dig en glasskraber, kan du nemmere få bugt med det genstridige skidt.

 

Hos Amager Isenkram har vi et lille udvalg af gode og effektive glasskrabere. Der er den helt almindelige udgave, som i bund og grund klarer opgaven uden problemer. Du kan også få en fra mærket Funktion, som udover at være lavet i et elegant design, også indeholder ekstra blade. Er du vild med din glasskraber fra Funktion, kan du altid købe ekstra blade så den kan bruges i mange år. 

 

Du kan på webshoppen også finde rengøringsmidler og svampe til at gøre resten af ovnen rent. Du kan finde disse remedier under Rengøring.