Facebook Pixel

Gør det selv

Alt til gør-det-selv-typen

Hvis du er den helt store gør-det-selv-type, kan du med garanti finde alt hvad du har brug for hos Amager Isenkram. Her finder du alt til at kunne ordne de større og mindre opgaver i hjemmet. Vi har et hav af både værktøj og hjælpemidler til dine boligprojekter. Find hvad du har brug her på siden eller i en af vores butikker.

Varer 1-32 af 195

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-32 af 195

Side
pr. side
Faldende orden

Stort gør-det-selv-univers hos Amager Isenkram

Står du overfor en kommende boligfornyelse? Og har du tænkt dig at klare det meste selv? Hos Amager Isenkram elsker vi alt der omhandler gør-det-selv og renovering. Der er ikke noget federe end at kunne klare de fleste opgaver i hjemmet selv, uden at skulle have fat i en tømrer eller håndværker. Når projektet er slut, er man ofte også ekstra tilfreds med arbejdet, fordi man har gjort det hele selv.

På denne side har vi gjort det nemmere for dig, at finde alt det værktøj og andre små hjælpemidler, som du kunne få brug for i et byggeprojekt. Find alle mulige former for el- og håndværktøj, samt mindre remedier som hængelåse, lim og tape, som du på et eller andet tidspunkt vil få brug for. Vi har stiger i flere størrelser så du kan nå loftet, vinduet eller hele dørkarmen. Vi har simpelthen det hele - og så endda til fornuftige priser.