Facebook Pixel

Gør det selv

Alt til gør det selv-typen

Hvis du er den helt store gør det selv-type, kan du med garanti finde alt hvad du har brug for hos Amager Isenkram. Det er både til at kunne ordne de større og mindre opgaver i hjemmet. Vi har et hav af både værktøjer og hjælpemidler til dine boligprojekter. Find hvad du har brug her på siden eller i en af vores butikker.

Varer 1-32 af 240

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-32 af 240

Side
pr. side
Faldende orden

Stort gør det selv-univers hos Amager Isenkram

Står du overfor en kommende boligfornyelse? Og har du tænkt dig at klare det meste selv? Hos Amager Isenkram elsker vi alt der omhandler gør det selv og renovation. Der er ikke noget federe end selv at kunne klare de fleste opgaver i hjemmet uden at skulle have fat i en tømrer eller håndværker. Når projektet er slut, er man ofte også ekstra tilfreds med arbejdet fordi man har gjort det selv.

På denne side har vi gjort det nemmere for dig at finde alle de værktøj og andre små hjælpemidler, som du kunne få brug for i et byggeprojekt. Find alle mulige former for el- og håndværktøj, samt mindre remedier som hængelåse, lim og tape, som du på et eller andet tidspunkt vil kunne få brug for. Vi har stiger i flere størrelser så du kan nå loftet, vinduet eller hele dørkarmen. Vi har simpelthen det hele, og så til fornuftige priser.