Facebook Pixel

Tape

Stærk tape til alle situationer

Mange kender til gaffatape og dens mange egenskaber. Så når du skal have noget midlertidig fikset, er det en knaldgod løsning. Tapen er super stærk og er god til at lappe ting eller holde sammen på noget som er ved at falde fra hinanden. Køb dit kvalitets gaffatape hos Amager Isenkram.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Fiks det med gaffatape

Der er mange måder hvorpå gaffa kan redde dagen. Skal dit vandrør midlertidig lappes, kan tape hjælpe med at holde røret på sin plads indtil der kommer en VVS-mand og fikser fejlen permanent. Eller hvis din gamle flyttekasse ved at falde fra hinanden, kan gaffatape gøre underværker uden at du skal investere i en ny. Det var også engang populært blandt skatere at lappe sin pung eller sko med gaffa. Mulighederne er mange, så det er altid godt at have noget liggende hjemme i en skuffe eller i værktøjskassen.

Du kan hos Amager Isenkram få tapen i det velkendte sølv eller i neutral sort. Det er en ekstra stærk udgave som virker på alt slags materiale og kan holde til meget slid. Rullerne er 25 meter lange, så der skulle være nok til de fleste reparationer og midlertidige løsninger. Desuden har vi den almindelige gaffatape i sort, hvor du får hele 50 meter. Så du behøver slet ikke gå ned på gaffa.