Facebook Pixel

Stærk tape til alle situationer

Mange kender til gaffatape og dens mange egenskaber. Så når du skal have noget midlertidig fikset, er det en knaldgod løsning. Tapen er super stærk og er god til at lappe ting eller holde sammen på noget som er ved at falde fra hinanden. Køb dit kvalitets gaffatape hos Amager Isenkram.

Varer 1-32 af 39

Side
pr. side
Faldende orden
 1. Tesa - Velcro 1 meter hvid
  Tesa - Velcro 1 meter hvid
  69,95 kr
 2. Tesa - Velcro 1 meter sort
  Tesa - Velcro 1 meter sort
  69,95 kr
 3. Tesa - SUPER-FLEX 1-7 MM
  Tesa - SUPER-FLEX 1-7 MM
  159,95 kr
 4. Tesa - Powerstrips large
  Tesa - Powerstrips large
  49,95 kr
 5. Tesa - Posterstrips
  Tesa - Posterstrips
  49,95 kr
 6. 3M - Malertape 36 mm
  3M - Malertape 36 mm
  39,95 kr
 7. Tesa - Malertape 19 mm
  Tesa - Malertape 19 mm
  19,95 kr

Varer 1-32 af 39

Side
pr. side
Faldende orden

Fiks det med gaffatape

Der er mange måder hvorpå gaffa kan redde dagen. Skal dit vandrør midlertidig lappes, kan tape hjælpe med at holde røret på sin plads indtil der kommer en VVS-mand og fikser fejlen permanent. Eller hvis din gamle flyttekasse ved at falde fra hinanden, kan gaffatape gøre underværker uden at du skal investere i en ny. Det var også engang populært blandt skatere at lappe sin pung eller sko med gaffa. Mulighederne er mange, så det er altid godt at have noget liggende hjemme i en skuffe eller i værktøjskassen.

Du kan hos Amager Isenkram få tapen i det velkendte sølv eller i neutral sort. Det er en ekstra stærk udgave som virker på alt slags materiale og kan holde til meget slid. Rullerne er 25 meter lange, så der skulle være nok til de fleste reparationer og midlertidige løsninger. Desuden har vi den almindelige gaffatape i sort, hvor du får hele 50 meter. Så du behøver slet ikke gå ned på gaffa.