Facebook Pixel

Praktiske grydelåg til dine potter og pander

Brug grydelåg til at dække dine potter og pander når ting skal koge eller for at holde på varmen. Hvis du har mistet, ødelagt eller aldrig haft et låg til din gryde, kan du finde ét her. Det er nemlig ikke alle grydesæt hvor låg er inkluderet, så du kan blive nødt til at tilkøbe det. Du kan se de forskellige låg, som vi sælger, separat herunder.

22 varer

pr. side
Faldende orden

22 varer

pr. side
Faldende orden

Grydelåg i forskellige størrelser og mærker

Har du en gryde fra et bestemt mærke, kan du starte med at tjekke om de sælger et passende låg separat. For eksempel har Eva Trio et stort udvalg af låg til forskellige størrelser af gryder. Du kan vælge de flade versioner, men der findes også kuppellåg, hvor der er gjort ekstra plads til mad der går over gryden eller pandens kanter.

 

Derudover kan du hos Amager Isenkram også finde universale låg i en stor eller lille udgave. Her er der ikke taget højde for mærke, men i stedet er der sørget for at du kan købe et nyt låg til billige penge. Du kan også finde en smart lågholder, så du nemt kan sætte låget fra dig når du skal røre i gryden. I den smarte ende kan du også få låg fra Kochblume, der sørger for at vandet i din gryde ikke koger over. Det sparer dig for den ekstra rengøring efterfølgende, og det gør at du kan lave andre ting imens uden at skulle holde øje med gryden.

 

Har du fået lyst til at købe nye gryder også, hvor der muligvis allerede medfølger låg, kan du tage et kig på vores sortiment under gryder.