Facebook Pixel

Grydelapper

Flotte grydelapper til køkkenet

Med en grydelap kan du hurtigt fjerne brandvarme låg fra gryder uden at brænde dine fingre. Du kan også tage bageplader og rister ud af ovnen når din mad er færdig. Du behøver ikke at stikke hele hånden ind, men vipper bare lappen omkring de ting du skal have fat i. Det er en god løsning til de små opgaver i køkkenet hvor du skal beskytte dine fingre.

8 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Bastian - Grydelap sort
  Bastian - Grydelap sort
  39,95 kr
 2. Dacore - Skind grydelap mørkebrun Tilbud
  Dacore - Skind grydelap mørkebrun
  Vores Pris 99,95 kr Vejl. Pris 149,95 kr
 3. Dacore - Skind grydelap lysebrun Tilbud
  Dacore - Skind grydelap lysebrun
  Vores Pris 99,95 kr Vejl. Pris 149,95 kr
 4. Oxo - Grydelap med silikone
  Oxo - Grydelap med silikone
  69,95 kr

8 varer

pr. side
Faldende orden

Almindelige eller eksklusive grydelapper

Når du skal vælge dig nye grydelapper, kan du kigge på pris og design. De hænger ofte også sammen. Hvis du arbejder med et budget eller du ikke går så meget op i udseendet på din grydelap, kan du vælge en af de flotte bomulds udgaver. Engholm har lavet en hel serie med farverige lapper, der er lavet af genbrugsbomuld. Det vil sige, at de er lavet af rester fra væve processen. Bomuldsrester som normalt ville blive smidt ud.

 

Vil du i stedet gerne have at dine grydelapper oser af eksklusivitet, kan du få nogle i bøffellæder fra mærket Dacore. Grydelapperne kommer i enten lysebrun eller mørkebrun og har en lille lomme, så du også kan beskytte oversiden af din hånd når du rækker ind i ovnen. Der er kræset om detaljerne og der sidder desuden en lille strop så du kan hænge lappen op efter brug.

 

Føler du ikke at en grydelap beskytter din hånd nok, kan du også tage et kig på grillhandsker. Den går meget længere op på din underarm og du behøver slet ikke tænke på at kunne brænde dig nogen steder på hånden. Find handskerne og meget andet under Køkkenredskaber.