Facebook Pixel

Gryder

Alt i gryder og tilbehør

Gryder er og bliver en nødvendighed i dit køkken. Der er nemlig mange retter, som kræver høje kanter så du kan koge vand eller lave saucer, uden at det koger over. De kommer i mange forskellige størrelser. De små kasseroller har et praktisk håndtag til at holde fat i, mens de større gryder har to hanke, så du nemt kan løfte og tømme gryden for indhold. Vi har et kæmpe udvalg af gryder og dertilhørende tilbehør, så tag endelig et kig herunder og find det du søger.

Varer 1-32 af 84

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-32 af 84

Side
pr. side
Faldende orden

Gryder til forskellige formål

Gryder kan bruges til mange madretter hvor ingredienserne gerne må koge eller simre. Kasseroller bruges blandt andet til at lave eller opvarme saucer. Den lille størrelse gør det nemt at løfte kasserollen ved hjælp af håndtaget, så hvis saucen begynder at brænde på kan du tage den af varmen, mens du stadig rører rundt. 

 

Gryder er derimod en anelse større og kan rumme meget mere. Det kan for eksempel være vand til at koge pasta eller simreretter. Der er mange lækre retter, som du kan kaste dig ud i med de rette gryder. Hos Amager Isenkram kan du finde forskellige udgaver, der kan bruges på almindeligt komfur, gas og induktion. Du kan derudover finde låg, indsatser og mere specielt udstyr.

 

Hvis du mangler andet til køkkenet, kan du tage et kig på vores store sortiment af køkkenudstyr her i webshoppen.