Facebook Pixel

Grydesæt

Flotte grydesæt til køkkenet

Hvis du ønsker at have en rød tråd blandt dine køkkenredskaber, kan et komplet grydesæt gøre meget for at holde det hele i samme stil. Du får oftest en kasserolle og en eller flere gryder i en pakke. Nogle sæt kommer med låg og andre ikke. Tag et kig blandt vores sortiment og find et grydesæt, som passer ind i din smag.

7 varer

pr. side
Faldende orden

7 varer

pr. side
Faldende orden

Grydesæt fra kendte mærker

Mange af de kendte mærker indenfor køkkenudstyr har selvfølgelig sørget for at du kan få komplette grydesæt. De kommer i super høj kvalitet og giver dig en god variation af redskaber som du kan bruge til madlavningen. Forhåbentlig får du aldrig brug for et nyt komplet sæt, men det kan måske blive relevant at supplere med flere dele.

 

Du kan for eksempel få et sæt i rustfrit stål til fornuftige penge. Sættet består af en kasserolle, samt gryder på en, halvanden og to liter med tilhørende låg. Det er et godt begyndersæt til eksempelvis den unge der lige er flyttet hjemmefra. Hvis du ønsker lidt mere, både udstyrsmæssigt og kvalitetsmæssigt, kan du også få dette smukke Provence Plus sæt fra WMF. Materialet er stadig rustfrit stål, men der er kræset lidt mere om detaljerne gryderne og lågene. Du får hele ni dele: en kasserolle på 1,4 liter, gryder der kan rumme henholdsvis 1,9 liter, 2,5 liter, 3,3 liter og 5,7 liter. Gryder har alle dertilhørende låg med i pakken.

 

Vil du supplere dine smukke gryder med eksempelvis pander, kan du  finde disse fra samme eller andre mærker under Køkkenudstyr.