Facebook Pixel

Praktiske gulvmopper til rengøring

Skal du have rengjort dine gulve, har du brug for en gulvmoppe. Det er en smart måde at fjerne snavs fra gulvet uden at skulle ned på knæ og skrubbe. Det eneste du skal bruge derudover er en spand og rengøringsmiddel. Herunder vil du kunne finde de forskellige gulvmopper som vi fører.

10 varer

pr. side
Faldende orden

10 varer

pr. side
Faldende orden

Stort udvalg af gulvmopper

Om du bedst kan lide mopper med garn eller som en svamp, er helt op til dig. Det er forskelligt hvad folk foretrækker, det vigtigste er bare at de gør deres job. Hos Amager Isenkram kan du finde begge slags. Der er de gammeldags moppehoveder med bomuldsgarn, hvor du selv skal have en skaft som de kan skrues på. 

 

Du kan også få en gulvvasker fra Leifheit, hvor moppen er en flad svamp. Fordelen ved svampe udgaven er at den har et skaft og dertilhørende udvrider med i købet. På den måde kan du nemt komme i gang med rengøring af dine gulve. Svampen er aftagelig, og du kan vaske den i maskine på max. 40 grader. Du kan desuden købe ekstra svampe til alle typer af gulve. Hvis du køber gulvmoppen fra Conzept, får du en spand med udvrider med i købet. Se, det er en god deal.

 

Mangler du rengøringsmiddel til at kunne vaske gulvet, kan du ude under Rengøring finde de rette produkter til dette. Der kan du også finde skafter til moppehoveder.