Facebook Pixel

Gulvskrubber til effektiv rengøring af gulv

Med en gulvskrubber kan du få vasket gulvet grundigt. De hårde nylon hår får skrubbet rigtig godt på de beskidte overflader. Det er særligt godt de steder som ofte bliver snavsede. Du kan bruge skrubberen som den er, uden klud, eller have en klud til at rengøre gulvet. Se diverse gulvskrubber med gevind herunder.

5 varer

pr. side
Faldende orden

5 varer

pr. side
Faldende orden

Alt i gulvskrubbere

Brug gulvskrubberen til at rengøre dine hårde gulve, blandt andet ud i gangen eller på badeværelset. Du kan virkelig komme ned mellem rillerne med de stive nylon hår. Desuden kan du altid smide en klud under børsten og fjerne snavs fra overfladen.

 

Hos Amager Isenkram har vi et lille, men effektivt udvalg af gulvskrubbere. Du kan få en smal version så du nemmere kan komme ind i små krog eventuelt blandt møbler og vaskemaskiner. Her samler støv og snavs sig ofte og bliver ikke gjort rent så tit. Ellers kan du få den ret så standard version i plast. Du kan skrue gulvskrubbehovedet fra Plast1 på et skaft, og så er den derefter klar til brug.

 

Tilkøb rengøringsmidler og eventuelt en spand blandt vores andre rengøringsartikler. Så er du klar til den helt store rengøringsomgang.