Facebook Pixel

Gulvskrubber

Gulvskrubber til effektiv rengøring af gulv

En gulvskrubbe lader dig får vasket gulvet grundigt. De hårde nylon hår får skrubbet godt på de beskidte overflader, hvilket er særligt effektivt på de gangarealer, der bruges ofte. Du kan bruge gulvskrubben enten med eller uden klud til rengøring gulvet. Se diverse gulvskrubber med gevind herunder.

Find din nye gulvskrubbe

Brug gulvskrubben til at rengøre dine hårde gulve, fx ude i gangen, køkkenet, bryggerset eller på badeværelset. Du kan komme helt ned mellem rillerne med de stive nylon hår. Desuden kan du altid smide en klud under børsten og rengøre overflader mere skånsomt, men effektivt.

 

Hos Amager Isenkram har vi et lille, men effektivt udvalg af gulvskrubber. Du kan finde en smal version, så du nemmere kan komme ind i små kroge og eventuelt blandt møbler og vaskemaskiner. Her samler støv og snavs sig ofte og der bliver ikke gjort rent så ofte. Du kan også få en standard version i plast. Du kan let skrue gulvskrubbehovedet på et skaft, så den derefter er hurtigt klar til brug.

 

Tilkøb rengøringsmidler og eventuelt en spand, som du finder blandt vores andre rengøringsartikler. Så er du klar til den helt store rengøringsomgang.